Werken bij Oosterling

Vacatures     Stageplek

 

Werken bij Oosterling Administratie & Advieskantoor  betekent werken binnen een klein familie bedrijf waarbinnen de zorg voor de cliënten centraal staat. De onderlinge nauwe band binnen het team weerspiegelt veelal ook de band met de clienten.
Binnen ons kantoor kennen we de volgende functies: 
 

  1. assistent-accountant: deze medewerker beheert een aantal toegewezen accounts, verzorgt de eindcontroles tbv de jaarrekening en aangiftes, stelt de jaarrekeningen op, verzorgt de salarisadministratie van het kantoor en ondersteunt en vervangt de directie bij afwezigheid
  2. administrateur: deze medewerker beheert een aantal toegewezen accounts, verzorgt de eindcontroles tbv de jaarrekening en aangiftes, stelt de jaarrekeningen op, verzorgt de salarisadministratie en loonheffingsaangiften voor onze clienten
  3. 1e boekhoudkundig medewerker:  deze medewerker beheert een aantal toegewezen accounts, coordineert de verzorging en invoer van de financiele administraties van onze clienten en omzetbelasting aangiftes
  4. boekhoudkundig medewerker/boekhouder: deze medewerker beheert een aantal toegewezen accounts en verzorgt het inboeken  van de financiele administraties van onze clienten. Daarnaast houdt deze zich bezig met dossiervorming en registratie van binnengekomen stukken.
 

Oosterling Administratie & Advieskantoor is een Ecabo erkend stagebedrijf voor het MBO Bedrijfsadministratief tot en met niveau 4.


 


Binnen ons kantoor leiden  wij gedurende het schooljaar stagiairs op voor de volgende MBO opleidingen:

Bedrijfsadministrateur, 1stage (eind 1e en begin 2e opleidingsjaar) en 2e stage (eind 3e jaar).  Deze variant legt de nadruk op het vakkundig vastleggen van de boekstukken in de financiele administratie ten behoeve van de  rapportages voor de directie en het verzorgen van de omzetbelasting aangiften.

Assistent Accountant (uitstroom variant bedrijfsadministrateur): 2e stage (eind 3e opleidingsjaar) niveau 4. Bij deze variant wordt naast de werkzaamheden die de bedrijfsadministateur moet beheersen aandacht besteed  aan de verschillende belastingen waarmee de ondernemingen te maken krijgen,  de eindafsluiting en de werkzaamheden rond het opstellen van de  jaarrekening.

Zie verder op deze website voor de beschikbare stageplaatsen.